Rooney šokirao navijače izgledom: "Mlađi je od Ronalda, a izgleda kao da mu je 70"

Foto: EPA

WAYNE ROONEY završio je igračku karijeru kao najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda i engleske reprezentacije. Trenersku je počeo 2020. u Derby Countyju, prvo kao igrač-trener, potom samo kao šef struke, a ovog ljeta preselio se u MLS, u kojem vodi momčad D.C. Uniteda. Navijače koji ga više ne vide svakodnevno šokirao je izgledom.

Fotografiju na kojoj je u društvu s Rooneyjem objavio je Amir Khan, bivši svjetski prvak u poluteškoj kategoriji i velika britanska boksačka zvijezda. Mnogi su na Twitteru krenuli komentirati izgled nekadašnje nogometne zvijezde. Fotografiju pogledajte ovdje.

Komentari su uglavnom negativni jer za mnoge Rooney izgleda neprepoznatljivo. Posebice jer je u sezoni 2020./21. još uvijek bio aktivan nogometaš. U odnosu na fotografije iz igračkih dana, evidentno je da je Rooney natukao višak kilograma, pa i komentari idu u tom smjeru.

"Zar je na američkoj dijeti?", "Nije to samo do hamburgera", "Usput, on je mlađi od Cristiana Ronalda", "Povećao se", "Debeo je", "Izgleda poput 70-godišnjeg starca", "Ima li kakvu alergijsku reakciju? Djeluje natečeno", "Koji mu se vrag dogodio", neki su od komentara.

Pročitajte više