Rooneyju se život raspada zbog alkohola: "Strah me da ne postane novi Gascoigne i Best"

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠI kapetan engleske nogometne reprezentacije i zvijezda Evertona Wayne Rooney optužen je za vožnju pod utjecajem alkohola, objavila je policija u Cheshireu prošli petak.
 
Rooney je uhićen u dva sata ujutro u Wilmslowu, pušten je nakon plaćene jamčevine, no morat će se pojaviti na sudu u Stockportu 18. rujna.
 
Najbolji strijelac u povijesti Engleske ostao je bez vozačke dozvole nakon incidenta, no problem koji Rooney ima puno je veći.
 
Steve Pope, ugledni psihijatar koji je radio među ostalim i s Georgeom Bestom i Paulom Gascoigneom, legendama otočkog, ali i svjetskog nogometa kojima je alkohol uništio život, smatra da je Rooneyju neophodna hitna medicinska pomoć u odvikavanju.
 
''Nije ovo prvi put da mu se tako nešto dogodilo. Ovaj slučaj samo je dokaz da je njegov život izvan kontrole. Bojim se da pokazuje sve znakove da postane novi Gascoigne, ili još gore, George Best. Ono što me plaši je činjenica da Wayne ne shvaća da ima ogroman problem i njemu je nužno potrebna pomoć svih koji ga vole. Supruge, prijatelja, obitelji…'', rekao je Pope u razgovoru za The Sun.
 

Pročitajte više