Roy Keane o zvijezdi Chelseaja vrijednoj 80 mil. eura: Bio je užasan

Foto: EPA

CHELSEA je razočaravajuću sezonu završio na 12. mjestu Premier lige. Thomas Tuchel, Graham Potter i Frank Lampard vodili su londonski klub, koji će sada preuzeti Argentinac Mauricio Pochettino. Bivši nogometaši, danas stručni komentatori, govorili su o situaciji u Chelseaju. 

Micah Richards vjeruje kako će Chelsea biti puno bolji iduće sezone pod Pochettinom. Prognozira plasman među četiri najbolje momčadi te ističe kako im, uz postojeću momčad, stiže Christopher Nkunku iz RB Leipziga. Richards je istaknuo braniča Wesleyja Fofanu, kojeg vidi kao ključnog igrača buduće Pochettinove momčadi.

Fofana je imao tešku ozljedu koljena

Međutim, s njim se nije složio nekadašnji kapetan Manchester Uniteda Roy Keane. "Tko?! On je bio užasan, užasan", rekao je Keane o Fofani, 22-godišnjem francuskom stoperu koji je stigao u Chelsea iz Leicester Cityja u ljeto 2022. godine za 80 milijuna eura.

Francuz je teško ozlijedio koljeno, zbog čega je upisao samo 22 nastupa. Istaknuo je to i Jamie Carragher, umirovljeni engleski reprezentativac i legenda Liverpoola. "On je stalno ozlijeđen", rekao je Carragher o Fofani.

Pročitajte više