CIBONA

Rozić podnio ostavku u Ciboninoj skupštini, klub se oglasio priopćenjem

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U ČETVRTAK je u prostorijama Košarkaškog centra Dražen Petrović održana sjednica Skupštine kluba. Ostavku je kasnije podnio i Marin Rozić.

Nakon što su ostavke podnijela dva njena člana, Slavko Kojić i Zdenko Antunović, Skupština KK Cibona je donijela odluku o imenovanju dva nova člana Skupštine, Krešimira Gunjače i Daniela Peršića.

Klub je današnjim priopćenjem javio da je ''ostavku na mjesto člana Skupštine podnio i gospodin Marin Rozić.

Uz zahvalu bivšim članovima Skupštine te navođenje novih, Cibonino priopćenje javlja i da je ''Skupština KK Cibona imenovala Počasnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cibona gospodina Mirka Novosela, legendu našeg Kluba. Čestitamo gospodinu Mirku Novoselu na imenovanju Počasnim predsjednikom KK Cibona i želimo mu da i dalje doprinosi ugledu Kluba te da svojim iskustvom i savjetima pomaže radu našeg sportskog kolektiva.''

Usvojene su i izmjene i dopune Statuta, kojima je omogućeno sudjelovanje navijača/članova Kluba u Tijelima Košarkaškog kluba Cibona, čime je navijačima/članovima pružena mogućnost participiranja u odlučivanju u najvišem Tijelu Košarkaškog kluba Cibona, Skupštini Kluba.

Pročitajte više