HNL

Trener Rijeke: Još nismo izborili Europu. Maknuli smo se iz Rijeke da zadržimo fokus

Screenshot: HNK Rijeka

RIJEKA i Inter Zaprešić u subotu od 18:55 igraju utakmicu 34. kola HNL-a, a susret je za klupsku stranicu najavio trener riječke momčadi Simon Rožman. 

"Slažem se da je utakmica s Istrom dobra prilika da potvrdimo tri boda osvojena protiv Dinama. Zato smo se jednim dijelom i maknuli iz Rijeke, da zadržimo fokus na bitnom. U obrani smo protiv Dinama izgledali jako dobro, s druge strane je Inter koji je sve domaće utakmice odigrao na jedan razlike, znamo da idemo na ozbiljnog suparnika. Moramo ponavljati stvari koje su bile dobre i ne dozvoljavati pogreške zbog kojih bismo gubili bodove", rekao je Rožman pa dodao:

"Inter će nam sigurno napraviti probleme, dok god postoji i teoretska šansa za ostanak, oni će davati sve od sebe. Ni mi još nismo izborili Europu, sve se može zakomplicirati. Vjerujem da će Inter dati sve od sebe, ali mi moramo znati kako na to odgovoriti."

Igrači su se posljednjih dana pripremali u Fužinama, gdje su se uspjeli i malo odmoriti.

"Bili smo jako opterećeni, imali smo sedam ili osam utakmica u nizu s malo pauze i praktički bez treninga. Tu su bila i duža putovanja pa nam je ovo dobro došlo za odmor, ali i da ispilimo neke nijanse", zaključio je Rožman. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više