transferi

Rožman o igračima koje prodaju Dinamu pa ih vrate na posudbu: Njima je najteže

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

RIJEKA je u četiri dana Dinamu prodala dva ključna igrača za po 1.5 milijuna eura. I lijevi bočni Daniel Štefulj i golman Ivan Nevistić nakon potpisa ugovora za Dinamo vraćeni su u Rijeku na posudbu do kraja sezone. 

Međutim, igračima, momčadi i treneru Rijeke tržnica na Rujevici pričinja probleme jer se odvija usred prvenstva, u vrijeme kada Rijeka ima po dvije utakmice tjedno te neposredno prije derbija HNL-a s Goricom, koju dočekuje sutra od 17:05. 

Zato je Simon Rožman u najavi utakmice s Goricom istaknuo: "Prijelazni rok utječe na naše nogometaše i njihove igre. Nemamo snage kao stožer i klub utjecati na to, a igračima je najteže. Svjesni smo da zbog toga sve utakmice neće biti na vrhunskoj razini, ali nećemo se buniti sve dok su tu pobjede."

Rijeku očekuje težak suparnik s kojim se bori za vrh HNL-a. 

"Gorica je odlična momčad, posebno opasna u tranziciji i prekidima. S njima se borimo za vrh HNL-a i protiv Gorice će nam trebati igra kakvu smo pokazali nedavno za pobjedu kod Dinama ili protiv jakih momčadi u Europa ligi", govori Rožman i dodaje:

"Premda moramo igrati pred praznim tribinama i nemamo podršku navijača, u ovako zgusnutom rasporedu, u kojem dosta vremena otpada i na putovanja, puno nam znači što ovu utakmicu igramo doma."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više