Rukometaši dobili novog starog sponzora: Duvnjak i Vori ponovo u akciji "Javi se!"

PRED sam kraj priprema u Makarskoj i uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Austriju, hrvatska rukometna reprezentacija dobila je novog starog sponzora, mobilnog operatera Tele 2 na sljedeće dvije godine.

Novi ugovor o sponzorstvu potpisali su Damir Poljak, glavni tajnik Saveza, i Vivek Sharma, predsjednik uprave Tele2, koji je pred okupljenim novinarima izjavio: "Zadovoljni smo što možemo produžiti suradnju s najuspješnijim sportskim savezom u Hrvatskoj. Sponzorstvo će tako ukupno iznositi šest godina, a ponosni smo što smo sa stožerom i igračima razvili stabilan odnos. Oni su postali naši promotori i korisnici. Želim im odličan rezultat na EP-u u Austriji".

Zadovoljan je bio i Damir Poljak, glavni tajnik najtrofejnijeg hrvatskog sportskog saveza: "Svaki nam je sponzor važan u ovo teško vrijeme. Nema razloga prekidati dugogodišnju suradnju dok su obje strane zadovoljne. Hrvatski rukometni savez najbolji je savez na svijetu, a hrvatski rukometaši posljednjih su 7 godina u svjetskom vrhu. Zahvaljujemo se čelnicima Tele2 što su to prepoznali".

Tijekom Europskog prvenstva na televiziji će se češće nego inače prikazivati TV spotovi u kojima će glavne uloge ponovo imati Domagoj Duvnjak, Igor Vori i ostali reprezentativci. Tele2 operater svojim je korisnicima priredio posebne pogodnosti. Između ostalog, za vrijeme trajanja EP-a nude 50 posto popusta za sve pozive u roamingu u Austriji od 19. do 31. siječnja.

Pročitajte više