SP U RUKOMETU

Rukometaši objesili zastavu za Petrinju na vrh hotela u Egiptu: "Samo neka se vijori"

Foto: Damir Kajba

HRVATSKI rukometaši nastup na Svjetskom prvenstvu posvetili su Petrinji i ljudima iz Banije koji su u nedavnom potresu ostali bez domova i svojih najbližih.

Hrvatska u petak kreće s natjecanjem utakmicom protiv Japana (18 sati), a uz njih će tijekom cijelog turnira biti hrvatska zastava s natpisom "Petrinja! Zato što svoje volim".

Čim su stigli u Egipat, cijela postava Hrvatske slikala se sa zastavom i poručila da su mislima uz svoju domovinu.

Zastavu je na hotel u Aleksandriji, gdje Hrvatska igra prvi krug SP-a, izvjesio Damir Kajba, legendarni fizioterapeut reprezentacije. 

Vjetar mu je stvarao male probleme, ali Kajba je uspio u naumu i poručio: "Ma bitno je samo da se vijori. Evo je, za sve naše ljude u Banovini."

Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić uoči jučerašnjeg treninga rekao je da nastupom na SP-u reprezentacija želi barem malo razveseliti ljude koji prolaze kroz veliku nedaću nakon potresa.

"Uvijek je čast obući dres Hrvatske i to radimo s ponosom, ali ovaj put imamo dodatan motiv i oblačimo dresove za sve ljude u Lijepoj Našoj koji su pogođeni potresom i prolaze velike nedaće. Zbog cijele situacije koja se događa u Hrvatskoj, misli su nam i tamo. Nadam se da možemo pomoći ljudima da barem nekoliko sati zaborave na tugu, nadam se da ih možemo barem malo razveseliti", kazao je krilni igrač Hrvatske.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više