Rumunjski Mamić oduševljen igrom protiv hrvatskog Becalija: Hrvati nisu taknuli loptu!

GIGI BECALI, gazda Steaue, u Turskoj je nakratko pronašao izgubljenog brata blizanca ili barem njegov klub.

> Pogledajte kako Morales puca, a Vaha udara!

Iako je s prijateljske utakmice Dinama i Steaue (1:1) otišao nakon samo 20 minuta, bio je pun hvale na račun svojih ljubimaca, koji su po njegovom mišljenju potpuno nadigrali uglednog protivnika iz Hrvatske.

"Točno je da sam na utakmici proveo manje od pola sata, ali kroz to vrijeme Hrvati nisu dotakli loptu! Mislim da smo u tom razdoblju igrali kao Barcelona, jer bila je to prava tika-taka. A kada protiv kluba kakav je Dinamo Zagreb igrate tika-taku..." likovao je gazda Gigi usput komplimentirajući i suparniku.

Posebno mu se svidio Marinescu, kojeg je također častio komplimentima za izvedbu protiv Dinama: "Kakve poteze samo ima! Podsjeća me na Hagija i dosegao je barem 10 posto njegove vrijednosti."

Objasnio je zašto nije do kraja pogledao pripremni meč njegove Steaue: "Radim na nekim bitnim transferima za sljedeće ljeto i zbog toga sam se povukao u restoran sa svojim kumčetom Borceom."

"Normalno je da frcaju iskre kad igrate protiv Hrvata i Srba"



Narcis Raducan, sportski direktor Steaue, objasnio je kako je došlo do sukoba trenera Mariusa Lacatusa s kolegom Halilhodžićem koji je zamalo prerastao u tučnjavu: "Kao prvo, Lacatus nije kriv. Igrali smo protiv prilično jake momčadi, pune mladih igrača koje ćemo uskoro gledati u velikim klubovima. Oni su se htjeli dokazati žestinom, ali i mi smo uzvratili."

"Normalno je da frcaju iskre kad igrate protiv Hrvata i Srba, ali Marius je trener koji nema razumijevanja za takve stvari i zbog toga je reagirao", pojasnio je Raducan.

Pročitajte više