S Hrvatskom osvojio srebro, a sad igra za Zrinjski: Stalno razgovaramo o Hajduku

Screenshot: Hajduk Digital TV

HAJDUK je reprezentativnu pauzu iskoristio za prijateljsku utakmicu u Mostaru u kojoj je odigrao 1:1 s HŠK Zrinjskim, aktualnim prvakom Bosne i Hercegovine. Zrinjski je poveo u trećoj minuti golom bivšeg napadača Dinama i Istre Marija Ćužea, a izjednačio je Nikola Kalinić deset minuta kasnije.

Hrvatski veznjak Filip Bradarić (32) od ljeta prošle godine nastupa za Zrinjski. Protiv Hajduka, svog bivšeg kluba, odigrao je 57 minuta. Nakon susreta dao je izjavu za Hajduk Digital TV.

"Drago mi je što je bilo ovoliko puno ljudi. Mislim da je bila dobra utakmica, i mi i Hajduk smo htjeli igrati, što je najbitnije. Na kraju 1:1, zasluženo bi bilo da je pao još koji gol s neke strane. Međutim, ljudi su vidjeli dobre akcije i trenutke. Na kraju svi možemo biti sretni, nitko se nije ozlijedio", rekao je Bradarić.

Na pitanje kako je zadovoljan svojom igrom i kako mu je bilo igrati protiv Hajduka, odgovorio je: "Uvijek je lijep osjećaj protiv Hajduka, pogotovo kada se igra pred punim gledalištem. Stvarno sam uživao. Imao sam ozljede, vraćam se i nadam se da ću skupiti što više minuta u budućnosti."

"Stalno razgovaramo o Hajduku. Prati se SHNL na veliko"

Uz Bradarića, u Zrinjskom igraju još dvojica bivših igrača Hajduka: Mario Tičinović (32) i Tomislav Kiš (29). Bradarić je u razgovoru za HDTV dobio pitanje razgovara li se u svlačionici mostarskog kluba o Hajduku.

"Da budem iskren, stalno se razgovara. Mi smo tu, naravno, za Hajduk, a ima i dinamovaca, Riječana... Baš je uzbudljivo i kod nas, prati se SHNL na veliko, nas trojica smo tu, ima ih još koji navijaju. Pratimo sve, navijamo, nadamo se kao i svi vi, tako ćemo i nastaviti. Ovim putem želim svu sreću, da se pobijedi i vrati pobjednički mentalitet kako bi se sve vratilo u smjeru koji želimo", rekao je Bradarić.

Iskusni veznjak nakon utakmice dobio je dva dresa igrača Hajduka. "Naravno, dva sam dobio, imam tu puno prijatelja. Jedino mi Livi nekako uvijek pobjegne, ali obećao je da će mi i on već u nedjelju donijeti jedan", zaključio je Bradarić.

Bradarić je karijeru započeo 2011. u Hajduku, a poslije četiri godine prešao je u Rijeku. Zatim je igrao za Cagliari, koji ga je posuđivao Hajduku, Celti Vigo i Al Ainu. Za hrvatsku reprezentaciju skupio je šest nastupa i s njom na Svjetskom prvenstvu 2018. osvojio srebro. Na tom je natjecanju igrao 25 minuta u pobjedi (2:1) nad Islandom u trećem kolu grupne faze.

Pročitajte više