S Realom ima pet Liga prvaka, a sad ga je dovela najveća senzacija Bundeslige

Foto: Epa

ISCO (30) je u Realu proveo devet godina. Dres Kraljevskog kluba iz Madrida nosio je od 2013. do 2022. te je s njim osvojio sve, uključujući čak pet Liga prvaka. U ljeto 2022. Isco je potpisao za Sevillu na dvije godine, no do sporazumnog raskida ugovora došlo je nakon samo četiri mjeseca, kad je trener Andalužana Jorge Sampaoli rekao kako nekadašnji španjolski reprezentativac nije ispunio očekivanja.

Isco od tada traži klub, a interes su pokazala dva kluba iz Bundeslige. Za Španjolca se raspitivao Leipzig, koji u Iscu vidi zamjenu za njegovog ozlijeđenog sunarodnjaka Danija Olma. Međutim, Leipzig se povukao, a interes je pokazao Union Berlin, hit momčad Bundeslige te klub koji je nakon 18. kola u Njemačkoj drugi sa samo bodom iza Bayerna.

Iako je ranije predsjednik kluba iz Berlina Dirk Zingler izjavio da nema sredstava za ozbiljnu utrku za Iscom, no Union Berlin ga je ipak doveo. Isca očekuje liječnički pregled u Berlinu, a onda će potpisati ugovor do 2024. s opcijom produljenja na još jednu godinu.

Pročitajte više