Sahiti zabio golčinu pa otkrio što mu je rekao golman Varaždina: "Dragi..."

Screenshot: Hajduk Digital TV

HAJDUK je pobijedio Varaždin 2:0 na Poljudu u 30. kolu SuperSport HNL-a. Strijelci splitskog kluba bili su Yassine Benrahou u 25. i Emir Sahiti u 65. minuti, a obojica su postigla fantastične pogotke. Marokanac je pogodio iz slobodnog udarca, dok je Sahiti vanjskim dijelom kopačke pogodio gornji kut golmana Olivera Zelenike. Sahiti je nakon utakmice dao izjavu za Hajduk Digital TV.

"Ušli smo u utakmicu kako bismo pobijedili. Zaslužili smo pobjedu. Dobro smo igrali, svi smo dali sve od sebe. Tri boda ostaju ovdje", rekao je Sahiti. "Nema stresa, dobro treniramo i dajemo sve od sebe. Zasluženo smo dobili", dodao je ofenzivac Hajduka.

Sahitiju je ovo prvi gol u nastavku sezone u kojem je dva mjeseca bio van terena zbog ozljeda. "Baš dobar gol, sretan sam što smo pobijedili i što sam zabio", izjavio je Sahiti pa otkrio što mu je nakon utakmice rekao Zelenika: "Rekao mi je da sam prije tri mjeseca zabio škaricama. Odgovorio sam mu: 'Dragi, moram raditi na sebi. Zabijam kako mogu.'"

Sahiti je bio blizu odlaska u HSV

"Polako sam se vratio nakon dva mjeseca. Spreman sam, dajem sve od sebe kako bih pomogao ekipi. Sretan sam što sam se vratio", rekao je Sahiti. Govorio je i o juniorima Hajduka, koji u ponedjeljak protiv AZ Alkmaara igraju finale Lige prvaka mladih.

"Baš sam sretan zbog njih. Nadam se da će pobijediti. Svi smo uz njih, ovo je Hajduk. Samo pobjeda", zaključio je Sahiti. Podsjetimo, 24-godišnji krilni napadač ljetos je bio vrlo blizu milijunskom transferu u HSV, klub koji bi vrlo vjerojatno iduće sezone mogao igrati Bundesligu, ali Hajduk se s Nijemcima nije uspio dogovoriti oko cijene otkupa. 

Pročitajte više