"Salahovu čaroliju ne spominju. Kad Modrić to napravi, daju mu Zlatnu loptu"

Foto: Profimedia

MOHAMED SALAH briljirao je za pobjedu Liverpoola nad Newcastleom (4:2) u derbiju 20. kola Premier lige. Postigao je dva gola, od kojih mu je prvi i ukupno 150. u engleskom prvenstvu, ali više nego time fascinirao je asistencijom. Codyju Gakpu je gol namjestio dodavanjem vanjskim dijelom noge ili trivelom. Uradio je to posebno zahtjevno, u trku i lijevom nogom s desne strane. Salah je dakle velemajstoriju u cijelosti izveo na najteži način te tako po tko zna koji put potvrdio vrhunsku klasu. 

Međutim, Salahovi fanovi i navijači Liverpoola na društvenim mrežama tvrde kako Salah ne dobiva ni približno priznanja ni pohvala za svoje fenomenalne poteze u usporedbi s primjerice Lukom Modrićem.

Hrvatski maestro Reala zadnjih godina postao je poznat upravo po svojoj vanjskoj, kojom dodaje suigračima i namješta im golove i zbog toga ga se redovno slavi u medijima i po društvenim mrežama. Salahov pak isti potez nije dobio ono zaslužuje, tvrde navijači Redsa. "Kada Modrić ovako doda, odmah mu daju Zlatnu loptu", "Trivela koju je izveo Salah nije top tema jer se onaj koji ju je izveo ne zove Luka Modrić", neki su od komentara na Twitteru.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SALAHOVU VELEMAJSTORIJU

Pročitajte više