ZANIMLJIVOSTI

Sam navijao za svoj klub na Uskrs: "Lako je voljeti kad sve ide dobro"

Screenshot/Twitter

ŠPANJOLSKA Cordoba danas je na pragu ispadanja u treću ligu, a prije četiri godine bila je u La Ligi i igrala protiv Reala, Barcelone i ostali španjolskih divova. 

Danas su predzadnji i poslije 35 kola Segunde zaostaju 12 bodova za zonom spasa, a za Uskrs su igrali protiv Reala iz Ovieda koji je udaljen 800 kilometara od Cordobe i tamo su imali samo jednog navijača.

Utakmica je završila 3:3.

Javier Jimenez sam je doputovao na to gostovanje, razvio šal i osvojio simpatije svih na stadionu. Klub je potom na svojoj stranici posvetio dirljive rečenice uz napomenu da je na stadion Ovieda Carlos Tartiere uvijek dobrodošao.

"Lako je voljeti kada stvari idu dobro", poručio je Jimenez uz objašnjenje da mu nije bila namjera glumiti nikakvu muškarčinu nego da jednostavno voli svoj klub.

Pa makar bili među najgorima u ligi i igrali za Uskrs u 800 kilometara udaljenom gradu. Ako ništa, Javier je barem gledao dobru utakmicu.

Oviedo je nakon devet minuta vodio 2:0 golovima Baldea i Berjona, ali se njegova Cordoba vratila golovima Piovaccarija i Alfara. U 83. Joselu zabija za 3:2, a konačnih 3:3 postavlja Martin četiri minute kasnije.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više