Šarić je sjajan, ali ne može nikoga pobijediti: Pogledajte njegovu iskrenu reakciju na poraz

Screenshot: YouTube

DARIO ŠARIĆ bio je sinoć odličan protiv Indiana Pacersa ostvarivši svoj prvi double-double učinak u NBA-u, ali njegovi Sixersi izgubili su u produžetku 122-115, a Dario još nije okusio slast prve pobjede u najjačoj svjetskoj ligi.

"Čudno je, svaki dan trudiš se poboljšati na treningu, pa na utakmici pokazati što si napravio i onda ti se ovo dogodi. Izgubiš jednu loptu i zbog jednog šuta izgubimo utakmicu. Teško mi je, nikad nisam bio u ovakvoj situaciji u karijeri. Zapitkujem se, jesam li ja kriv," upitao se frustrirani Šarić.



Frustriran je s razlogom, sinoć je bio sjajan u obrani ugrabivši 12 skokova, od čega čak deset u obrani, zabio 14 komada i podijelio nekoliko blokada i asistencija, ali trenutak nepažnje koštao ih je poraza. Paul George na odlučujućoj lopti pobjegao je Šariću i odveo utakmicu u produžetke, a potom u dodatnom vremenu pokazao zašto je jedan od najboljih u ligi.

"Frustrirajuće, dajemo sve od sebe, ali valjda će i ta pobjeda doći. Nadam se iduću utakmicu kod kuće. Bili smo sa svima rame uz rame, čak i s prvacima Clevelandom. Budeš dobar i onda ne dobiješ nagradu, čudan je osjećaj u svlačionici, misliš da si bio dobar, ali nemaš što pokazati," rekao je Dario Šarić nakon sedmog poraza ove sezone.

Pročitajte više