Savićević: Piksi jedini može spasiti srpski nogomet. Dosta je splavova i ljubavnica

Foto: Guliver Image

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI prije par dana izabran je za izbornika srpske nogometne reprezentacije. Dejan Savićević, bivši Piksijev suigrač iz Zvezde te reprezentacije Jugoslavije, a danas prvi čovjek crnogorskog nogometa smatra da je Stojković idealan čovjek za tu poziciju.

''Ako netko može obuzdati igrače, onda je to Piksi. On je pravi čovjek da reprezentativcima probudi patriotizam i osjećaj privrženosti zemlji. Rekao bih da to Srbija sada nema. Jer da ima, uz kvalitetu igrača koje posjeduje, sigurno bi se plasirala na Euro. Beograd ima mnogo splavova i možda su oni glavni problem reprezentacije Srbije'', rekao je Savićević za Informer pa je dodao:

''Ako se Piksi ne bude mogao nametnuti autoritetom i ako on ne bude mogao riješiti pitanje discipline, onda ne znam tko bi mogao. Također, on neće dozvoljavati da mu se bilo tko miješa u posao. Kod njega ne prolaze fore da netko mora igrati zbog menadžera. Na okupljanje mnogi gledaju kao na relaksaciju, dođu se odmoriti, obići obitelj i ljubavnice'', kazao je Savićević.
 

Pročitajte više