Saviola: još uvijek sanjam o pozivu u argentinsku reprezentaciju

ARGENTINSKI napadač Javier Saviola nada se da će mu odlične igre koje pokazuje u dresu Benfice pomoći da se vrati u reprezentaciju.

Nekadašnji nogometaš Barcelone i Real Madrida priznao je, međutim, da već duže vrijeme nije razgovarao s izbornikom Diegom Maradonom.

"Nisam ga dugo vidio. Još se uvijek sjećam kako nas je dolazio motivirati u svlačionicu tijekom Svjetskog prvenstva u Njemačkoj. Ali, nakon toga ga više nisam vidio. Kad je bio u Madridu, našao se samo s igračima koje je namjeravao pozvati. Želim mu puno sreće, zaslužio je",  izjavio je 27-godišnji Saviola za Ole.

Argentina vrlo loše stoji u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Dva kola prije kraja je na petom mjestu koje vodi tek u dodatne kvalifikacije. Maradona je u potrazi za novim rješenjima, možda se sjeti i Saviole.

"Nikad nisam prestao sanjati o reprezentaciji. Lagao bih kad bih rekao da ne želim igrati. Ali, budem li u reprezentaciji ili ne, bit ću njezin najveći navijač", dodao je Saviola koji je ove sezone za Benficu zabio četiri gola i tome dodao tri asistencije.

Pročitajte više