lige petice

Scholes o uspjehu Liverpoola: Moja medalja u badmintonu je važnija

Foto: EPA

PAUL SCHOLES narugao se Liverpoolovom uspjehu i osvajanju Svjetskog klupskog prvenstva. Legenda Manchester Uniteda kaže da je važnije osvojiti trofej u badmintonu nego ovo što su uspjeli igrači Jurgena Kloppa.

Scholes je i sam bio dio ekipe Manchester Uniteda koja je osvojila isti trofej 2008. godine, kao i 1999. godine kad se taj turnir zvao Interkontinentalni kup.

No legendarni veznjak Engleske jako slabo cijeni što se dvaput popeo na vrh svijeta s jedinim klubom u karijeri. 

"Želiš to osvojiti kad si već tamo, ali nikad to nije bilo nešto što očajnički želiš osvojiti", kazao je Scholes za BBC radio emisiju Five Live pa dodao:

"Da me netko pitao koje trofeje sam osvojio tijekom godina, ne znam bih li spomenuo i trofej Svjetskog klupskog prvenstva."

"Ozbiljan sam. Možda će postati bitan kroz nekoliko godina. Izgleda da je Liverpool uživao u osvajanju te titule i spomenut ću, zašto ne? Kad smo mi igrali, to nije bilo toliko važno. Kad pogledaš unazad, sretan si, ali nije to trofej kojeg si postaviš za neki cilj kao igrač."

Potom je upitan koja mu je titula važnija, ta ili ona u badmintonu.

"Moja medalja u badmintonu, vrlo vjerojatno", odgovorio je.

Liverpool je u finalu Svjetskog klupskog prvenstva pobijedio Flamengo 1:0.

Zahvaljujući golu Roberta Firmina, Redsi su postali tek drugi britanski klub koji je osvojio taj trofej nakon Uniteda koji se svjetskom krunom okrunio 2008. godine.

Neuspješni u tom pohodu bili su nogometaši Chelseaja koje su 2012. u finalu porazili Corinthiansi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.