Scholesa oduševio Unitedov talent: 10 puta je bolji nego ja u tim godinama

Foto: EPA

PAUL SCHOLES, legenda i jedan od najboljih igrača u povijesti Manchester Uniteda, zatražio je novinare da prestanu uspoređivati Unitedovog tinejdžera Kobbieja Mainooa (19) s njim. Tvrdi da je mladi veznjak s Old Trafforda puno bolji igrač nego što je to on bio u njegovim godinama.

"Pročitao sam prošlog tjedna neke usporedbe njega i mene. Ne tratite vrijeme, on je deset puta bolji igrač nego što sam ja bio kad mi je bilo 19. Obožavam kako prima loptu, njegovu mirnoću, svjesnost što se događa oko njega na terenu. Naravno i velike golove u velikim utakmicama. Taj dečko je poseban. I naš je", poručio je Scholes s Instagrama.

Mainoo je u ovoj sezoni odigrao 24 prvenstvene utakmice za United. Postigao je tri gola i upisao jednu asistenciju. Scholes je cijelu karijeru proveo u Unitedu za koji je odigrao 716 utakmica. Zabio je 155 golova i podijelio 81 asistenciju. Osvojio je s Unitedom 25 trofeja, među kojima 11 naslova u Premier ligi. Dvaput je bio osvajač Lige prvaka i dvaput gubio finala tog natjecanja.

Pročitajte više