Schumacherov prijatelj: Beznadežan slučaj. Tako je Michael nakon 3500 dana od nesreće

Foto: Profimedia

MICHAEL SCHUMACHER je u prosincu 2013. godine teško stradao prilikom pada na skijanju u francuskom Meribelu. Iako je nosio kacigu, Schumacher je pri padu udario glavom u kamen, nakon čega je stavljen u induciranu komu iz koje se probudio u travnju 2014. Nakon toga je ubrzo prebačen u obiteljsku kuću u Švicarskoj, odakle je u javnost izašlo jako malo informacija o njegovu stanju. Tako je i danas.

Ipak, s vremena na vrijeme procure informacije dobro čuvane tajne obitelji Schumacher o legendarnom vozaču i sedmerostrukom prvaku Formule 1. Sad ih je u razgovoru za jedne švicarske novine otkrio Roger Benoit. Mediji koji su prenijeli riječi tog novinara koji prati F1 opisuju ga kao prijatelja obitelji.

Benoit: Beznadežan slučaj

On nije htio precizno reći što je vidio u domu Schumacherovih, no bio je dovoljno jasan u odgovoru na to kako je Michael.

"Na to pitanje postoji samo jedan odgovor, a to je onaj koji je njegov sin Mick dao u jednom od rijetkih intervjua 2022. godine. Rekao je tada: "Dao bih sve da mogu razgovarati s tatom." Ta rečenica govori sve o tome kako je njegov otac više od 3500 dana nakon nesreće. Beznadežan slučaj", rekao je Benoit.

Pročitajte više