SENZACIJA IZ NAJPOUZDANIJEG IZVORA Liverpool nakon pola stoljeća dovodi igrača najvećeg rivala

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJOMRAŽENIJI igrač Manchester Uniteda koji je zadnjih deset godina proveo tamo i u Evertonu, na ljeto kao slobodan igrač prelazi u klub koji je najveći rival spomenutih velikana.

Ovu informaciju donosi ni manje ni više nego L'Equipe.
 
Najugledniji sportski dnevnik na svijetu navodi da će Marouane Fellaini (30), osporavani veznjak Red Devilsa, prijeći među Redse na kraju sezone i po isteku ugovora s klubom koji ga je 2013. kupio za 27 milijuna funti od Evertona, gdje je u pet godina prije toga postao jedan od najtraženijih veznjaka Premier League. 
 
Prema ovom izvoru, Liverpool je već belgijskom reprezentativcu poslao nacrt trogodišnjeg ugovora, na što se naljutio Jose Mourinho. Za razliku od navijača Uniteda, koji ne podnose "nesofisticiranog" igrača, menadžer ovog kluba iznimno cijeni neumornog veznjaka koji je u nemilosti fanova.
 
Fellaini osim Liverpoolove, ima ponude bogatih kineskih klubova, kao i PSG-a, Bešiktaša i Monaca. 
 
Ipak i uz dužno poštovanje L'Equipeovoj pouzdanosti, veliko je pitanje kako bi se u Liverpoolovu brzu i napadačku igru uklopio teretnjak Fellainijeva tipa.
 
Čak i ako mu navijači oproste što je igrao za dva najveća rivala Redsa, ostaje činjenica da je teško zamisliti igrača manje prikladnog Kloppovu vratolomno brzom i superofenzivnom nogometu.
 
Ako se to doista dogodi, Fellaini će biti prvi igrač koji je Manchester United zamijenio Liverpoolom još od 1964. Tada je to uradio Phil Chisnall. 

Pročitajte više