Pogledajte najbizarniji teniski meč godine

Screenshot (Youtube)

MISLILI ste da je u profesionalnom tenisu nemoguće osvojiti set serviranjem "ispod ruke"? Ipak, na Challengeru u Knoxvilleu se upravo to dogodilo.
 
Mackenzie McDonald prvih sedam gemova servirao je normalno, vodio je 4:3 protiv Petera Polanskog, a zatim zatražio pomoć liječnika zbog problema s trbušnim zidom. Kada se vratio na teren servirao je ispod ruke i uz nevjericu onih koji su pratili meč osvojio prvi set u ludom tie-breaku s 10:8.
Njegov suparnik šokirao je sve očajnim reternima na slabe servise ozlijeđenog suparnika, toliko je griješio da su se mnogi pitali želi li uopće proći dalje. 
 
Ipak, drugi set je dobio sa 6:4 protiv suparnika kojem je servis očito bio jedini problem, budući da se tijekom poena sjajno kretao. Da ovaj meč ponese titulu najbizarnijeg u 2016. godini pobrinuo se McDonald koji je predao - dva poena prije kraja meča. U odlučujućem setu je gubio 5-1 i 30:0 pa odlučio predati, iako je teško povjerovati da nije mogao izdržati na terenu još dva poena kada je odigrao više od dva seta ozlijeđen.
 

Pročitajte više