Sharbinijev impresario i Rijekin direktor se nasmijali na priču "Sharbini za Balabana, Tadića i dvije milje"

"MEDIJSKA špekulacija za paljenje atmosfere pred derbi s Dinamom" jednoglasno su Anasov zastupnik Sanjin Ugarković i Rijekin direktor Mario Rueša za Index prokomentirali najnovije izmještanje najvrjednijeg riječkog nogometnog eksponata.

Ugarković: Kako bi Rijeka Armadi objasnila da par dana prije utakmice s Dinamom pregovara o prodaji Sharbinija njima?

Sharbini je prema toj priči već prodan Dinamu za 2 milijuna eura i dodatak u naturi u vidu Boška Balabana i Josipa Tadića.

"To je retro priča. Anas Sharbini ni sa kime nije pregovarao jer to ne smije budući da je igrač pod ugovorom s Rijekom. A, ako je Rijeka pregovarala o prodaji svoga igrača Dinamu, u što ne vjerujem, samo nekoliko dana prije utakmice, kako će to objasniti Armadi? Poanta cijele priče je zakuhati situaciju pred derbi u nedjelju, a ista tema će biti i uoči utakmice s Hajdukom. Nekad su se ljudi palili na takve stvari, ali sada je to retro", rekao nam je Sanjin Ugarković, Sharbinijev menadžer.

Rubeša: Nismo pregovarali s Dinamom oko Anasa Sharbinija

"Ovo mi je prvi glas" začuđeno je odgovorio direktor Rijeke Mario Rubeša kada smo ga upoznali sa "gotovim poslom" na relaciji Kantrida - Maksimir, po kojem bi put Zagreba krenuo sirijski Grobničan, a susjednom trakom "punog profila" bi se dovezli sin razmetni Boško Balaban i Josip Tadić sa nešto keša.

Nismo se odmah dali uvjeriti pa smo Rubešu pitali je li Rijeka ikako pregovarala s Mamićima o Sharbinijevom prelasku u Dinamo: "Ne, nikako" kategorički je i on opovrgnuo da ima nešto ako ne u ovom, onda u nekom drugom aranžamanu oko Dinama i Sharbinija: "Ni na koji način nismo pregovarali o Anasovom transferu u Dinamo".

Rubeša je jednako reagirao na pitanje odlazi li Sharbini na ljeto iz Rijeke, jer od sljedeće bi mu sezone tekla posljednja godina ugovora, što bi mu bitno smanjilo cijenu: "Ne možemo govoriti o tome jer Anas je Rijekin igrač".

Jesu li onda zaintersirani da ih pojačaju Balaban i Tadić, pitali smo Rijekinog direktora: "Te priče, kao i ova o Anasovom prelasku u Dinamo, tempirane su pred naš međusobni derbi i nemaju uporišta u stvarnosti".

Z.A./M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više