Silvio Marić najavio derbi: Njima je ovo biti ili ne biti, no Dinamo je kvalitetniji

UTAKMICU Hajduka i Dinama najavio i legendarni Dinamovac Silvio Marić.

"Hajduk je uvijek jako opasan. Njima su ove dvije utakmice najvažnije utakmice u sezoni i zapravo spas sezone i sigurno je da će biti jako motivirani. Nema sumnje da nas očekuje pakao u drugoj utakmici u Splitu. Ipak, Dinamo je po meni kvalitetnija momčad i mislim da se možemo nositi sa Splićanima i plasirati u finale Kupa", objasnio je u uvodu bivši Dinamovac.

Mara je stalno u kontaktu s kapetanom Hajduka Srđanom Andrićem koji mu je otkrio kako Splićani izgaraju od želje da svladaju Dinamo.

"Andrić mi je ispričao kako ih je uništio glupi gol protiv Rijeke i potpuno im pomrsio račune. Također mi je poručio da su svi vrlo motivirani da u Zagrebu ostvare dobar rezultat. Sigurno se neće lako predati i očekuje nas teška utakmica", dodaje.

Na koncu je Marić prokomentirao i eventualni dolazak Željka Sopića u Dinamo.

"Sopa je naš prijatelj i sigurno mi je teško objektivno govoriti o njemu. U svakom slučaju Sopa ima drskost i sve odlike vođe na terenu, a i samim time je vrlo koristan igrač za svaki tim. Bilo bi mi drago da ga vidim u Dinamu. Koliko je njegov dolazak realan, ne znam. Je li je potreban, odlučit će trener."

Pročitajte više