Sin preminulog srpskog trenera: Tata je otišao za dva dana, ubila ga je bakterija

Foto: Getty Images

DUŠAN ANTIĆ, sin nedavno preminulog nogometnog trenera Radomira Antića, otkrio je neke od detalja iz posljednjih dana života slavnog oca koji je u 71. godini prošlog ponedjeljka umro u Španjolskoj.

Antić je o ocu pričao za Cadenu Ser, katalonsku radio-stanicu koja je često upravo s njegovim ocem vodila intervjue i organizirala prijenose utakmica. 

"Izrazi sućuti su bili nevjerojatni, stizali su sa svih strana i to ne samo od strane navijača već i od drugih ljudi. Ne mogu se zahvaliti dovoljno za sve one riječi o mom tati. Bilo bi sada nepošteno spominjati neke ljude, a druge izostaviti. Moj otac je, znate, bio bolestan, ali nije djelovalo da je ozbiljno. Popravljalo mu se stanje, ali onda je dobio neku bakteriju koja postoji samo u bolnicama i nestao je za dva dana", rekao je sin Radomira Antića pa dodao:

"Stanje mu se baš primjetno popravilo, ali su ga onda stavili na odjel za intenzivnu njegu, da bi ga sačuvali od koronavirusa. Premjestili su ga, to mu nije odgovaralo i za dva dana je nestao... Tu bakteriju je "zakačio" u subotu, a napustio nas je u ponedjeljak. Nismo dobili priliku ni da se oprostimo", dodao je Dušan Antić. 

Pročitajte više