Hajduk sumnja u namještanje kadetskog Kupa

Foto: Hina

HAJDUK traži smjenu Damira Stipkovića, povjerenika Kupa za pionire, kadete i juniore te novi ždrijeb sukladno propozicijama natjecanja.
 
Naime, Hajduk je čekao poziv na ždrijebanje polufinala Kupa za kadete, u telefonskom razgovoru 21. veljače su izravno od povjerenika zatražili termin ždrijeba i dobili odgovor da će poziv vjerojatno stići dan kasnije.
 
S obzirom na to da Hajduk 22. veljače do 13 sati nije dobio nikakvu obavijest, tajnik je opet kontaktirao Stipkovića, da bi ovaj začuđeno odgovorio protupitanjem kako to da u Hajduk nije stigao poziv. U nastavku razgovora mu je kazao da je ždrijeb zakazan istog tog dana za 14 sati.
 
Tek nakon ovog razgovora na Poljud je stigao mail, bilo je to u 13.03 sati, dakle, samo 57 minuta prije održavanja ždrijeba u Zagrebu, piše Dalmatinski portal.
 
Na takvom ždrijebanju određeno je da igraju Rijeka - Hajduk u Rijeci, a Dinamo protiv Sesveta. Na kasnije pozive Stipković se oglušio. 
 
Hajduk ne isključuje nezakonite i nemoralne radnje u ovom slučaju, pa traži da se u roku od tri dana ždrijeb ponovi, te provede disciplinski postupak i smijeni povjerenika Stipkovića.
 

Pročitajte više