ERIC ABIDAL

Skandal koji potresa Francusku. Napad na igračicu PSG-a organizirao Eric Abidal?

Foto: EPA

SKANDAL koji je prošlog tjedna potresao Francusku dobio je nastavak. Podsjetimo, Aminata Diallo, vezna nogometašica PSG-a, uhićena je jer je naručila premlaćivanje šipkama Kheire Hamraoui, koja joj je suigračica u klubu i reprezentaciji Francuske. Pisalo se da je to zato što joj je konkurentica za mjesto u momčadima. Sad se tvrdi da iza svega možda stoji i Eric Abidal.

Legendarni igrač Barcelone i bivši francuski reprezentativac bit će ispitan u istrazi na napad, javljaju francuski mediji uz dodatak da je otkriveno da je Hamraoui dan nakon napada kontaktirala Abidala. Naručeni napad izvršila su u noći s 4. na 5. studenoga dvojica muškaraca koji su presreli automobil u kojem je bila Hamraoui te je potom pretukli željeznom šipkom.

Na saslušanje pozvana i Abidalova supruga

Pritom su uzvikivali: "Ti, dakle, voliš spavati s oženjenim muškarcima?"

Sve to potaknulo je glasine koje će sad biti provjerene da iza svega možda stoji Abidal, za kojeg se tvrdi da ga s Hamraoui veže puno više od samog poznanstva, a možda i njegova supruga Hayet Kebir, s kojom ima petero djece. I ona je pozvana na saslušanje. Istovremeno, istraga se sve više udaljava od Aminate Diallo.

Pročitajte više