Skandal u Partizanu završio isprikom. "Šokiran sam jer se pisalo da smo se tukli"

Foto: Profimedia

NA UTAKMICI srpske lige između Spartaka iz Subotice i Partizana (0:3) u petak došlo je do fizičkog obračuna na klupi Beograđana između trenera Igora Duljaja i krilnog napadača Queensyja Meniga. Nizozemac se razbjesnio jer ga je trener prvo namjeravao uvesti u igru u 87. minuti pa se predomislio i poslao ga natrag na klupu.

Menig se naposljetku ispričao, ne samo treneru, nego i suigračima i navijačima, zbog svoje nervoze i neprimjerene reakcije uslijed povišenih emocija.

"Razgovarao sam s trenerom i izgladili smo sve na najbolji mogući način. On je i sam bio nogometaš i ima razumijevanja. Ispričao sam se njemu, ali i suigračima jer je taj događaj bacio sjenu na veliku pobjedu ekipe protiv Spartaka, a ispričavam se i svim navijačima Partizana. Samo sam želio najbolje za momčad, želio sam pomoći na terenu", rekao je Menig za Telegraf.

"Iskreno, nisam sretan što nisam igrao na prethodnim utakmicama, a nisam bio ni zadovoljan sobom kad bih dobio šansu. Sve je to uzrokovalo nervozu, frustraciju i neprimjerenu reakciju, ali događa se u svakom sportu", rekao je Menig, koji se zgražao jer su mediji pisali o tučnjavi.

"Nije bilo tučnjave kako se pisalo uz fotografije koje su se pojavile, ne znam jesmo li uopće imali fizički kontakt, to me malo šokiralo. Razumijem javnost, to su scene koje nemaju obično prilike vidjeti na utakmicama, iako su dio svakodnevice u svim sportovima."

Pročitajte više