RUKOMETNI EURO

Skandalozna organizacija Eura. Poljaci: Ucjenjivali su nas prije dvoboja s Njemačkom

Foto: EPA-EFE

U TIJEKU je Europsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj. I dok su utakmice sjajne i neizvjesne, a momčadi pokušavaju u nemogućim i rubno regularnim uvjetima izboriti što bolji rezultat, organizacija prvenstva je katastrofalna. Već se nekoliko reprezentacija žalilo na ono što ih je zateklo, a među najglasnijima su bili Francuzi.

Uoči zadnje utakmice prvog kruga javili su se i Poljaci koji su bijesni zbog načina na koji je EHF postupio prema njima. Naime, uoči susreta s Njemačkom morali su napraviti nenajavljeni i obavezni test na koronavirus, a rezultate su morali čekati više sati.

"Rano jutros naša reprezentacija dobila je nenajavljen poziv da napravi novo testiranje, pod prijetnjom da joj se neće dozvoliti da odigra današnju utakmicu. To se desilo potpuno nenajavljeno i neočekivano, neki od naših igrača čak nisu stigli ni doručkovati", poručili su iz poljskog saveza,

"Planirani trening je otkazan. I dalje čekamo rezultate, iako nam je obećano da ćemo ih dobiti u roku od tri sata", zaključuje se u objavi. Poljska je osigurala plasman u idući krug, a protiv Nijemaca će tražiti pobjedu kojom bi prenijela dva boda.

Pročitajte više