Skočić: Nema opravdanja za ovakvo izdanje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA U-21 reprezentacija doživjela je težak poraz od 5:1 na gostovanju kod vršnjaka iz Portugala u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Utakmica je bila riješena već nakon prvih 25 minuta, nakon kojih je momčad Dragana Skočića bila u zaostatku od 4:1. U drugom dijelu Portugal je još jednim golom potvrdio pobjedu.

Mlada hrvatska reprezentacija ovim je porazom ostala na trećem mjestu u skupini, s pet bodova manje od Portugala i jednim manje od Grčke. Hrvatska je pritom odigrala jednu utakmicu manje od današnjeg protivnika, a dvije manje od Grčke. Evo što je Skočić rekao nakon utakmice.

Skočić: Nema opravdanja

"Čestitam Portugalu na zasluženoj pobjedi. Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi. U prvom poluvremenu smo bili ispod svake razine u obrani. Napravili smo neshvatljive pogreške koje su u ranoj fazi odlučile utakmicu i za ovakvo izdanje nema opravdanja. Poslije se bilo teško vaditi. Bez obzira na ovaj težak poraz, nakon ovih gostujućih utakmica i dalje smo u dobroj poziciji za odlazak na Euro jer nas sada čekaju četiri domaće utakmice", rekao je izbornik nakon utakmice. 

Pročitajte više