Školske športske Coca Cola igre počinju u ponedjeljak

U PONEDJELJAK 10. svibnja 2004. godine, u 19:30 sati, na glavnom rovinjskom trgu održat će se svečano otvaranje završnih natjecanja Državnog prvenstva školskih športskih klubova srednjih škola pod nazivom: Školske športske Coca-Cola igre olimpijskog duha 2004.

Prije same svečanosti otvorenja, u 18:00 sati, u rovinjskom hotelu Adriatic, održat će se i neformalno druženje uz koktel. Tom će okupljanju nazočiti organizatori natjecanja, voditelji ekipa srednjoškolskih športskih klubova te predstavnici medija.

Očekuje se i dolazak doc. dr. sc. Dragana Primorca - ministra znanosti, obrazovanja i športa.

Ove godine na natjecanjima Državnog prvenstva, koja će se održavati 11. i 12. svibnja u 9 gradova Istarske i Primorsko-goranske županije, sudjelovat će mladići u 7 disciplina (mali nogomet, košarka, rukomet, stolni tenis, atletika, kros i odbojka) i djevojke u njih 6 (košarka, rukomet, odbojka, stolni tenis, atletika i kros).

Na završnim natjecanjima snage će tako odmjeriti 102 športske ekipe. Točnije: 917 mladih iz 71 srednje škole, iz 39 hrvatskih gradova.

Svečanost zatvaranja i dodjela vrijednih nagrada najuspješnijima održat će se u srijedu 12.5.2004. u 18:00 sati u pulskoj Areni.

Pročitajte više