Škoti: Juranoviću je propao transfer u Manchester United

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativac Josip Juranović sve je dalje od prelaska u Manchester United, pišu škotski mediji. Jedan od njih, Football Scotland, navodi detalje zbog kojih su u Manchesteru odustali od dovođenja jednog od najboljih hrvatskih nogometaša s proteklog Svjetskog prvenstva.

"Branič Celtica je u iščekivanju transfera koji bi ga iz Glasgowa trebao odvesti u neki jači klub nakon sjajnih nastupa za Hrvatsku u Kataru. Momčad iz talijanske prve lige Monza već je poslala ponudu Celticu za Juranovića. Iz Manchester Uniteda su navodno poručili da čelnici Celtica pričekaju s tom ponudom Monze jer su zainteresirani za Juranovića, ali su prije toga morali odlučiti što će napraviti s desnim bekom Aaronom Wan-Bissakom", pišu Škoti.

"Wan-Bissaka će dobiti još jednu šansu"

No Daily Mail je objavio da je trener Manchestera Erik ten Hag zadovoljan igrom bivšeg obrambenog igrača Crystal Palacea te mu želi dati još jednu priliku. United ima i Diega Dalota na desnom boku, pa se u ovom trenu čini da za Juranovića mjesta nema.

Ipak, čini se da će Celtic teško zadržati Juranovića u momčadi nakon ove zime. "Celtic će pronaći način da proda 27-godišnjaka jer za njega već ima dobre zamjene. Tu su Alistair Johnson i Anthony Ralston", piše škotski portal.

Pročitajte više