Najbolji strijelac hrvatske kadetske lige potpisao za Slaven Belupo

Foto: Facebook / NK Slaven Belupo

POSLJEDNJEG dana prijelaznog roka u Hrvatskoj Slaven Belupo doveo je 16-godišnjeg napadača Franu Vlašića, prvog strijelca hrvatske kadetske lige i igrača koji je postigao gol na debiju za U-17 reprezentaciju u pobjedi protiv Crne Gore 2:0.

"Velik je ovo iskorak u mojoj karijeri. Znam u koliko ozbiljan klub sam stigao i sada je sve na meni. Želim napredovati i razvijati se na najbolji mogući način, a to ću učiniti jedino ako ću na svakom treningu biti maksimalno angažiran", rekao je Vlašić, prenosi koprivnički klub na svojoj Facebook stranici.

Dolazi iz Sesveta

Vlašić u Slaven dolazi iz Sesveta, za čiju je kadetsku momčad postigao 14 golova ove sezone. Karijeru je započeo u Župi dubrovačkoj, a poslije je igrao za Nogometnu akademiju Libertas i pionire DOŠK Dubrovnika 1919, piše Dubrovački vjesnik.

Frano Vlašić, najbolji strijelac kadetske lige s 14 postignutih pogodaka u jesenskom dijelu prvenstva, novi je igrač...

Posted by NK Slaven Belupo on Tuesday, February 14, 2023

"Ovaj potpis je samo nastavak naše klupske politike i okretanja prema mladima i perspektivnima. Drago mi je da smo doveli najboljeg strijelca kadetske lige i vjerujem da ćemo uz pravilan i sustavan rad u perspektivi dobiti pravog igrača", prokomentirao je novu akviziciju Slavenov trener Zoran Zekić, kojem će Vlašić konkurirati za prvu momčad. 

Pročitajte više