Slavia objavila video maltretiranja u Glasgowu: "Uefa ovo mora vidjeti"

Foto: Epa

PRAŠKA Slavia je sinoć u Glasgowu izbacila Rangerse i plasirala se u četvrtfinale Europa lige. Nakon 1:1 u prvom susretu u Pragu Česi su u Škotskoj slavili 2:0 i otišli su među najboljih osam, gdje ih čeka Arsenal.

No, nakon utakmice najmanje se pričalo o nogometu. Susret je obilježio brutalan faul Roofea koji je kopačkom udario češkog vratara Kolara i razbio mu glavu. Roofe je, naravno, dobio direktni crveni karton, a Škoti su ostali bez još jednog igrača kad je u svlačionicu morao prije vremena otići Balogun.

Nakon utakmice trener Rangersa Steven Gerrard tvrdio je da su njegovog igrača Kamaru rasistički vrijeđali tijekom utakmice, ali Česi su odbili takve optužbe te su naveli da je Kamara napao njihovog igrača Kudelu nakon utakmice.

Česi su uzvratili s teškim optužbama. Slavia je na službenom Instagramu objavila video od šest minuta u kojem su prikazali kako im organizatori nisu dopustili da pola sata nakon susreta dođu do svoje svlačionice, a tvrde da su u tunelu napadnuti neki njihovi igrači. Također, tvrde da je policija nogometaše Slavije iz Praga zadržala na stadionu, a zatim ispratila do hotela kako se ne bi dogodio još veći incident.

Iz Slavije su objavili video uz poruku: "Uefa bi ovo trebala vidjeti."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO SLAVIJE

Pročitajte više