ZADAR CIJELU NOĆ SLAVIO RUŠENJE NAJVEĆEG RIVALA U ZAGREBU Igrače u dva ujutro dočekala ludnica

Foto: Screenshot

KOŠEM Luke Božića 17 sekundi prije kraja Zadar je sinoć svladao Cibonu u Zagrebu s 80:78. Momčad Aramisa Naglića tako je treću pobjedu ove sezone u 8. kolu ABA lige, a drugu uzastopnu. Također, Zadrani su slavili kod Cibone prvi put od 2011. godine, pa je nakon utakmice krenulo veliko slavlje.

A po povratku kući oko dva sata ujutru na Višnjiku košarkaše su dočekali i oduševljeni navijači, koji su ih bodrili i u Zagrebu. 

Bakljama, pjesmama i dlanovima, uz vatromet, Tornado je, zajedno s igračima, proslavile veliku pobjedu u slavnom hrvatskom košarkaškom derbiju.  

"Četvrti poraz u nizu, ovo je poraz koji nas stavlja u duboke probleme. Današnjom pobjedom bi mnogo toga riješili. Zaslužena pobjeda Zadra. Mi smo vodili, no oni su uspjeli preokrenuti rezultat. Pokušali smo se vratiti, ali Zadar je imao više sreće i hrabrosti", izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Cibone Slobodan Subotić.

"Nismo imali napd, kontru ni skok, a oni su pogađali te otišli na 11 razlike", dodao je Subotić.

"Prije utakmice smo razgovarali o tome da ostanemo što dulje unutra. Nespretno smo ušli u prvi dio utakmice, no u drugom dijelu promjenom obrane i mirnom igrom, promijenili smo tijek utakmice. Pokvarili smo ritam igre Ciboni što smo iskoristili i stigli do pobjede", rekao je trener gostiju Aramis Naglić nakon susreta.

 

 

Pročitajte više