Sneijder o Antonyju: Sram ga bilo. Nadam se da će United izgubiti 5:0 od Cityja

Foto: Screenshot (Twitter)

UNITEDOV Brazilac Antony (24) posljednjih je dana pod udarom jakih kritika. Podsjetimo, drugoligaš Coventry City namučio je United i doveo ga sve do raspucavanja penala u polufinalu FA kupa prošle nedjelje. Regularni dio utakmice završio je 3:3, a isti rezultat stajao je na semaforu i nakon produžetaka. Antony nije bio među pet Unitedovih izvođača, no nakon utakmice sve je zgrozio.

Sneijder: Neka United izgubi 5:0 od Cityja

Brazilac je toliko žestoko slavio da se okrenuo prema igračima Coventryja te zatvorio uši kako bi ih dodatno isprovocirao gestikulacijom. S druge strane, Unitedov Harry Maguire otišao se rukovati sa svim protivničkim igračima. Antonyja su žestoko popljuvali bivši nizozemski nogometaši. Wesley Sneijder je rekao: "Antony bi se trebao sramiti zbog onoga što je učinio. Trebao je otići s terena. Nadam se da će Manchester United izgubiti 5:0 u finalu."

"Neka ga bude sramota"

Bivši nizozemski reprezentativac Khalid Boulahrouz na istom je tragu: "Ono što je Antony učinio je jadno. Kupljen je za 100 milijuna eura i igra svaku utakmicu usran. Nula golova i jedna asistencija ove sezone. Da sam mu suigrač, rekao bih mu da se srami samog sebe." 

Unitedov promašaj

Antony je stigao u Manchester United iz Ajaxa za 95 milijuna eura u ljeto 2022. godine. Dosad ni približno nije opravdao uložen novac. Ofenzivac je za United u 78 utakmica zabio deset golova te pet puta asistirao, a navijače često iritira svojim ponašanjem. United će u finalu FA kupa igrati protiv Manchester Cityja, branitelja naslova.

Pročitajte više