Soldo igrače drži pod povećalom, Maniche i Novakovič prvi kandidati za klupu



KELNSKI dnevnik Express podrobno prati zbivanja u redovima bundesligaša Kölna čiji je trener hrvatski nogometni stručnjak Zvonimir Soldo.

Nakon što je u subotu Köln poražen na gostovanju kod Minza (1:0) u utakmici 26. kola Bundeslige unatoč činjenici da je više od sat vremena igrao s igračem više, Soldo je svojim igračima odrezao kazneni trening u nedjelju, a stroži je režim najavio i uoči regionalnog derbija s Borussijom Mönchengladbach sljedećeg petka.

Soldo je nakon utakmice s Mainzom izjavio da je htio zamijeniti sve igrače osim vratara Mondragona, a sada se u Expressu pitaju tko bi mogao ispasti iz kadra za utakmicu s Borussijom Mönchengladbach, navodeći kao glavne kandidate Portugalca Manichea i Slovenca Milivoja Novakoviča.

"Još je ostalo četiri dana do derbija i svi imaju priliku dokazati se na treningu. Svi su pod povećalom. Moramo poraditi na karakteru momčadi uoči sljedeće sezone. Imamo određene deficite i to će biti naša najvažnija zadaća sljedećeg ljeta", rekao je Soldo, trener trenutno 13-plasirane momčadi njemačkog prvenstva.

Pročitajte više