PREMIERSHIP

Solskjaer: Ne možemo svaki vikend igrati čarobno

Foto: Guliver Image/ Getty Images

MANCHESTER UNITED slavio je na gostovanju kod Leicestera 0:1 u sklopu 25. kola engleskog Premiershipa. Tako Crveni vragovi ne znaju za poraz u deset utakmica otkako je klupu preuzeo Ole Gunnar Solskjaer, a prvi put od 2012. godine vezali su i pet pobjeda na gostovanjima.

>>> LEICESTER - UNITED 0:1 Rashford pogodio za tešku gostujuću pobjedu

Legendarni golgeter s Old Trafforda preporodio je United u iznimno kratkom roku, a gotovo da se više nitko ne sjeća Josea Mourinha i očajnih priredbi i rezultata nogometaša pod njegovom palicom.

Norvežanin je, za razliku od svog prethodnika Portugalca, uvijek fokusiran na budućnost i ne zamara se prošlošću.

"Svi znamo da možemo bolje, ali ne možemo svakog vikenda igrati čarobni nogomet i puniti protivničke mreže. Borimo se jedni za druge, za svoje kolege, stavljamo glavu u vatru, sve dajemo za pobjede. Pa i one od 1:0. Zadovoljan sam kako smo danas igrali u obrani. To je bilo sjajno, pogotovo dok je Leicester opasno napadao", istaknuo je Solskjaer.

Norvežanin je otkrio i što je savjetovao strijelcu pobjedničkog pogotka Marcusu Rashfordu uoči utakmice na King Poweru.

"Lijep zgoditak je dao, svidio mi se, ali me opet nije poslušao. Rekao sam mu da Schmeichel često širi noge i da tamo treba gađati. Ali opet je dobar pogodak zabio, kako da se ljutim na njega?" podvukao je Solskjaer.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više