Špaco: Hajduk je mogao i trebao pobijediti


BARCELONA je u Split privukla eksponate iz svih drušvenih slojeva. Bio je to spektakl za navijače koji su se ponovo okomili na HNS. Bio je to spektakl za turiste, političare, likove s estrade, nogometne vlastodršce i sve one koji ih u stopu prate.

> Guardiola: Hajduk me se dojmio, Balakov je odlično posložio momčad

> Hajdukovci nakon Barcelone: Sada se ne bojimo nikoga!

> Maleš: Nisam vidio ni tika ni taka

> Marca: Debi Barce bez dinamita

> Projekt Barcelona ipak uspješan: Povijesni remi s prvakom Europe


Mjesto za sebe tu je pronašao i običan puk, mnogi od njih došli su vidjeti što može Hajduk Krasimira Balakova protiv ovakve Barcelone. Možda su neki od njih prevrnuli novčanike da plate ulaznicu, ali sastav u kojem je Barcelona došla bio je u potpunosti očekivan. Nakon utakmice dojmove smo podijelili sa Stankom Poklepovićem, koji ovaj put nije došao u ulozi špijuna da je mogao gledati Balakovljev Hajduk na djelu.

"Bila je to predstava s fantastičnim dekorom. Došla je na Poljud najjača momčad svijeta koja je igrala svoju igru i nije bila do kraja učinkovita. Hajduk je mogao i trebao pobijediti", rekao nam je Špaco.

Igor Štimac, pak, bio je oduševljen, kao i većina nas, čak i s onih 10 posto koje je od svog opusa pokazao Iniesta.

"Kakav igrač! To je nešto što se zaista rijetko viđa. Vidjeli ste kakva je Barcelona s njim i bez njega. Svakako moram pohvaliti Hajduk. Bili su jako dobri."

Svoj dojam podijelio je i Luka Bebić, predsjednik Sabora: "Tehnički i taktički vrlo dotjerana utakmica. Hajduk nije bio podređen. Pokazali su da imaju mlade i perspektivne igrače kao i da bi ovo prvenstvo moglo biti puno zanimljivije. Atmosfera je bila fenomenalna, onakva kakvu samo Split može napraviti."

Pročitajte više