Španjolci se dive Modriću, oglasio se i Real: Maestro!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

POBJEDU Hrvatske nad Marokom i osvajanje brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru španjolski su mediji ispratili s Lukom Modrićem u prvom planu. Neuništivi kapetan Hrvatske i dugogodišnji nositelj Realove igre još jednom je zadivio španjolske novinare.

Marca: Nezaboravni ciklus Modrićeve Hrvatske. As: Jedinstveni, neponovljivi Modrić

"Modrićeva Hrvatska broncom je zatvorila nezaboravni ciklus", piše Marca i objašnjava kako je ovo vjerojatno kraj jedne velike hrvatske generacije. "Međutim, s Eurom 2024. za godinu i pol dana, možda im preostaje još jedan posljednji ples. Bilo bi nam zadovoljstvo i dalje gledati Modrića", dodaju.

"Modrić se oprašta u velikom stilu", naslov je Asa, dok u tekstu stoji: "Hrvatsku je predvodio jedinstveni, neponovljivi igrač kojeg je nemoguće klonirati. Modrić se u Kataru oprašta više nego izvanrednim trećim mjestom."

Mundo Deportivo: Veliki Modrić. Real: Maestro

Mundo Deportivo je tekstu dao naslov "Veliki Modrić". Zatim se ipak požurio i poslao hrvatskog kapetana u reprezentativnu mirovinu, iako je on sam rekao da će sigurno igrati u završnici Lige nacija u lipnju. Katalonski list naglasio je da je Modrićev oproštaj bio veliki poticaj za hrvatsku momčad.

Na društvenim mrežama oglasio se i Modrićev klub Real Madrid. Podijelio je njegovu fotografiju s brončanom medaljom oko vrata i napisao samo jednu riječ: "Maestro." Ranije su Madriđani posebno objavili da su Hrvatska i Modrić osvojili broncu.

Pročitajte više