Španjolski novinar: Modriću su nudili 60 mil. eura. Slijedi mu brutalan kraj karijere

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ žali zbog ostanka u Real Madridu, smatra španjolski novinar Eduardo Inda. Bivši direktor El Munda i Marce, danas prvi čovjek Okdiaria, koji je pokrenuo 2015., rekao je to gostujući u jednoj emisiji te istaknuo kako misli da će hrvatski kapetan na ljeto prihvatiti ponudu iz Saudijske Arabije.

Nakon što je godinama imao sigurno mjesto u veznom redu Real Madrida, Modrić u ovoj sezoni igra u smanjenoj minutaži. Inda je podsjetio da je Modrić prihvatio ponudu kluba za produljenje ugovora za ovu sezonu nakon što mu je bilo rečeno da će i dalje imati važnu ulogu u momčadi, a onda zaključio da to nije tako te se sada osjeća izigrano.

Inda: Modrić je uzrujan

"Rekao sam da je Modrić imao ponudu iz Saudijske Arabije. Ostao je zbog trenera. Nakon nekoliko mjeseci on nije ni 12. ni 13. igrač momčadi. Zbog toga je uzrujan", rekao je Inda u programu El Chiringuita i nastavio:

"Na lijep je način, jer on je pristojan, rekao Carlu Ancelottiju da je izigran. Ancelotti mu nije bio rekao da će biti starter, ali mu je rekao da će igrati i da računa na njega. Računa li zaista? On je 15. ili 16. igrač ove momčadi. Ideja kluba je ne produljiti mu ugovor i pustiti ga da ode u ljetnom prijelaznom roku."

Neće u Hrvatsku, ali mogao bi u Saudijsku Arabiju

Spomenuo je pritom i mogući povratak Modrića u hrvatski nogomet, no Inda ne misli da će se 38-godišnji veznjak odlučiti za tu opciju. Smatra da će prihvatiti puno unosniju ponudu.

"Mislim da će pokušati vidjeti što može s avanturom u Saudijskoj Arabiji. To je jako puno novca. Prvo su mu ponudili 40 milijuna eura, a onda 60 milijuna eura po sezoni. Bio bi to brutalan kraj njegove karijere", zaključio je Inda.

Pročitajte više