Spektakularni Ricardinho stiže u Zagreb? Nacional mu nudi najveću plaću u povijesti futsala

Foto: Guliver Image/Getty Images, Nacional

JEDAN od najvećih igrača u povijesti futsala, čudesni Portugalac Ricardinho, na dobrom je putu da se preseli u Zagreb i pojača redove Nacionala.
 
Istinitost ove informacije potvrdili su nam iz samog zagrebačkog kluba koji je odlučio sjajnom Portugalcu ponuditi čak dva milijuna eura za četiri godine, a njegovom klubu, španjolskom Interu spremni su ponuditi milijun eura odštete.
 
Koliko su u Nacionalu voljni dovesti portugalsku zvijezdu, dokazuje i činjenica da u slučaju da Inter odbije prvotni zahtjev, zagrebački klub spreman je povisiti iznos odštete, jer kako su nam potvrdili, Nacional ta sredstva ima i u Španjolsku je poslano i bankovno jamstvo. Zanimljivo, jer novac koji zagrebački klub nudi za Portugalca ogroman je u i kontekstu velikog nogometa, u kojem se okreće neusporedivo veća para.
 
Iz Nacionala smo dobili i prijevod pismene ponude Interu.
 
''Poštovani sportski prijatelji,

Ovim putem Vam se obraćamo zbog naše interesa za kupnju vašeg igrača Ricardo Filipe da Silva Braga sportskog imena Ricardinho. Nacional Zagreb spreman je platiti iznos od 1.000.000,00 eura na ime otkupa Ugovora za navedenog igrača, te ponuditi igraču četverogodišnji ugovor vrijedan 2.000.000,00 eura prema kojem bi igrač imao 500.000,00  eura godišnje na period od četiri godine.

Uprava Nacionala Zagreb spremna je doputovati u Madrid na pregovore u narednih 14 dana.

Zbog ozbiljnosti posla prije samih pregovora spremni smo Vam dostaviti i ostvariti akreditiv ili bankovnu garanciju u švicarskoj Kramer banci na iznos od 3.000.000,00 eura u ime našeg kluba za navedenu svrhu.

Sportski pozdrav''
 
 
Ricardinho trenutačno zarađuje 300 tisuća eura godišnje, a u Zagrebu bi dobivao pola milijuna eura što bi bila najveća plaća u povijesti ovog sporta.
 

Portugalca je svijet najviše upamtio po spektakularnim igrama i golovima ne nedavno završenom Euru u Beogradu, a gol protiv domaćina Srbije smatra se jednim od najljepših svih vremena.
 
 

Pročitajte više