Špoljarić istaknuo Sigurdssonov bitan potez: Nemam pojma kako mu je to uspjelo

Foto: Swen Pförtner/PIXSELL

DAGUR SIGURDSSON dobro je poznato ime ljubiteljima rukometa u Njemačkoj. Dio igračke i trenerske karijere proveo je ondje, a onda i preuzeo njemačku reprezentaciju s kojom je bio europski prvak 2016. i brončani s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Nijemci sad strahuju da bi upravo on mogao biti i razlog da njihova reprezentacija ne otputuje na ovogodišnje Igre u Pariz.

Bild tako piše da Sigurdsson sad želi Nijemcima uništiti Olimpijske igre, najavljujući današnji ogled Hrvatske i Njemačke u 2. kolu kvalifikacijskog turnira za plasman na Igre. Ističe se kako je nakon samo nekoliko treninga na klupi hrvatske reprezentacije odveo svoju novu momčad do uvjerljive pobjede protiv Austrije te prenosi njegova izjava nakon tog susreta.

Sigurdsson: Nikad teža utakmica

"To je bilo brutalno. Tri-četiri dana treninga i onda tako važna utakmica. Drago mi je da je završila. Nikad nisam imao težu prvu utakmicu s reprezentacijom. Zapravo, bila je to najteža utakmica u mojoj karijeri", rekao je Sigurdsson.

Bild prenosi i riječi Denisa Špoljarića, proslavljenog hrvatskog reprezentativca koji je danas Sigurdssonov pomoćnik:

"Uspio je utišati emocije. Kako mu je to uspjelo? Nemam pojma. Mi Hrvati smo često euforični, ponekad to treba obuzdati da bi stvari funkcionirale. On je napravio točno to."

Pročitajte više