Sportske vijesti dana: Kraj Čačićevog niza, Hrvatima medalje u Dohi

Foto: Twitter, Hina 

NA INDEX SPORTU svaki dan, iz minute u minutu pratite ključne vijesti dana, rezultate, reakcije i analize. Na jednom mjestu sve što morate doznati iz svijeta sporta.

23:15 Provjerite i koja su tri kluba prošla u četvrtfinale rukometne Lige prvaka > Više

23:00 KAKAV PREOKRET!  VIDEO Englezi šokirali Njemačku usred Berlina

22:00 Pravu senzaciju priredio je bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur u 2. kolu Miamija izbacivši Rafu Nadala > VIDEO Opširnije

21:45 Hrvatska je razočarala igrom protiv Mađarske u drugom poluvremenu. Pročitajte što o tome misli izbornik Ante Čačić.

21:30
Njemačka je povela protiv Engleske u 43. minuti desetim golom Tonija Kroosa za reprezentaciju. U nastavku je za 2:0 zabio Mario Gomez, ali potom su Englezi u samo pola sata režirali spektakularan prekoret i pobijedili 3:2.
20:45 Počela je "Bitka za Berlin", nogometni klasik između Njemačke i Engleske. Domaćin je bolje otvorio utakmicu, ali linijski sudac poništio je regularan gol Marija Gomeza. Olakšat ćemo posao Mateu Beusanu jer imamo sjajnu snimku koja dokazuje našu tvrdnju.

20:00 Uz utakmicu Hrvatske i Mađarske, prijateljske utakmice igrale su se istovremeno na još četiri stadiona. Pogledajte golove.

20:00 Robert Prosinečki s Azerbajdžanom izgubio je u Kazahstanu, jedini gol na utakmici zabio je Abzal Beysbekov u prvom poluvremenu.

19:00 Sjajne vijesti za hrvatsku gimnastiku stižu iz Dohe, a u glavnim ulogama su Robert Seligman i Mario Možnik. Bravo momci

18:30 Podsjećamo, večeras od 20:45 Engleska gostuje kod Njemačke. Kao najavu tog vječnog klasika svjetskog nogometa prisjetit ćemo se čuvenog gostovanja Engleske u Njemačkoj u sklopu kvalifikacija za SP 2002. Englezi nisu pobijedili Njemačku od finala SP 1966., a onda je došla ta utakmica za povijest i sjećanje

16:45 Dok Hrvatska igra svoje utakmice na maksimirskoj rugobici, Mađari imaju pravi bombon. Pogledajte prekrasan stadion Ferencvaroša na kome gostuje Hrvatska

16:00 Navijači Partizana sinoć su u Banja Luci pokvarili proslavu 90. rođendana Borcu veličajući lik i djelo osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića

15:00 Sportski direktor Hajduka Goran Vučević je na ledu, NO Hajduka ovih će dana odlučiti hoće li i dalje ostati vojnik kluba, a razočarani Vučević obratio se javnosti pismom kojeg možete pročitati ovdje

14:30 Svijet je jučer obišla snimka šokiranog Ronalda kojem je bugarski vratar obranio penal. Ipak, nakon pogledane snimke uvjereni smo da je udarac trebao biti ponovljen, a OVDJE možete sudjelovati na našoj vikend debati.

13:00 Kakav gušt. Pogledajte suludi tricaški šou Curryjevih Ratnika i Dallasa. Za povijest. (VIDEO

11:30 Bliži nam se središnji događaj dana, utamica na prekrasnom novom stadionu Ferencvaroša između Hrvatske i Mađarske. (18 sati). Znamo da Čačiću nedostaje pola momčadi, a očekivani sastav danas je: Subašić; Srna, Ćorluka, Vida, Vrsaljko; Modrić, Antolić; Perišić, Kovačić, Brozović; Mandžukić. Srna bi ipak trebao biti spreman. Ne prepušta svoje mjesto niti nakon teškog udarca koji je primio protiv Izraela. 

Izbor igrača Čačića prisiljava da isproba još koju formaciju, 4-2-3-1 ili 4-3-3. Do Eura će se valjda odlučiti. Domagoj Vida kazao je po tom pitanju: "Bitna je vjera, a ne formacija",

11:00 Fotka izraza lica Cristiana Ronalda u sinoćnjoj utamici s Bugarskom širi se Internetom. Opet ga je izludio bugarski vratar. (opširnije u rubrici Video dana). 

10:00 Veliki srpski trener, s osam euroligaških naslova, sinoć se ispričao zagrebačkoj publici za skandaloznu igru njegove momčadi u Draženovom domu.

 

Sve ok, gospodine Obradović. :-)

Posted by Index Sport on 26. ožujka 2016

09:30 Mario Hezonja upao je sinoć u prvu petorku Orlanda zbog ozljede Oladipa. Evo kako je iskoristio 37 minuta u Miamiju. 

09:00 Hrvatska se priprema za ogled s Mađarskom (18 sati). Izbornik tvrdi da je riječ o ključnoj utakmici pred Euro. Odradit će ju sa svega 16 igrača i jednim napadačem. (opširnije, izjave).  Od 20:45 pripremni euro dvoboj večeri - Njemačka protiv Engleske! 

08:45 Dok ste vi spavali, vratio se Kanibal! (opširnije, video). Kladio se s Neymarom da će pobijediti, ali na kraju nitko ne časti hamburgerima. Brazil - Urugvaj 2:2. 

08:30 I jutrošnje naslovnice krasi lik Johana Cruyffa. Velikan je to zaslužio, njegova priča i ostavština traži prostor u posebnim novinskim izdanjima. 

08:00 Dobro jutro! Danas smo u prazničnom raspoloženju, no svijet sporta sinoć nije mirovao. Zaključili smo večer s pobjedama BiH i Francuske, uz dirljiv oproštaj Amsterdam Arene od svog broja 14, Johana Cruyffa.

Pročitajte više