Sportske vijesti dana: Kreće UFC ludilo, spektakl u Dortmundu

Foto: Index, Hina, Guliver Image/Getty Images,

NA INDEX SPORTU pratite najnovije dnevne informacije iz svijeta sporta. Na jednom mjestu pronađite najave, glasine, rezultate i analize utakmica te reakcije na ključne teme.
 
23:30 Želimo vam laku noć uz ludog Gennara Gattusa, koji voli šamarati svoje pomoćnike. Ako imate temu, dojavu, kritiku ili pohvalu - javite nam se na desk@index.hr ili u inbox naše Facebook stranice.
 

23:00 Mirjana Lučić Baroni poražena je u osmini finala WTA turnira u američkom Charlestonu od Nijemice Laure Siegemund s 5:7, 2:6.
 
22:50 Prve utakmice četvrtfinala Europa lige:

Athl. Bilbao - Sevilla 1:2
Braga - Šahtar 1:2
Borussia D. - Liverpool 1:1
Villarreal - Sparta 2:1
 
22:40 Weidenfeller radi čuda na golu Borussije D.
 
22:25 IZJEDNAČENJE U DORTMUNDU!
 
22:00 Vratar Sparte trebao bi nakon utakmice kontaktirati kolegu iz Liverpoola. Evo i zašto
 
21:30 VIDEO Stižu nam prekrasni kadrovi iz Dortmunda gdje je u tijeku utakmica između Borussije i Liverpoola. Uoči utakmice navijači su zajedno pjevali You'll Never Walk Alone.
 
20:30 Navijači Athletic Bilbaa uoči sudara sa Sevillom u četvrtfinalu Europa lige
 
 
20:10 Sve je spremno za početak četvrtfinala UEFA Europa lige. Borussija Dortmund i Liverpool objavili su sastave, a od prve minute igrat će Dejan Lovren. Darijo Srna od prve minute predvodi Šahtar kod Brage, a Eduardo da Silva počinje na klupi. > UŽIVO
  

 
19:55 Košarkaši Kvarnera priredili su veliko iznenađenje u 2. kolu Lige za prvaka, sa 86:67 porazili su Zadar koji je s dvije izgubljene utakmice na samom dnu. 

 

Kraj utakmice - Kvarner - Zadar 86-67! Poraz u Rijeci bas kao i prosle sezone. Glavu gore, jer vec u subotu na Visnjik stize Sibenik...#igrajZadre #kkZadar

Posted by KK Zadar - Official on 7. travnja 2016
19:40  Leicester City već je sada najveća senzacija i najljepša priča nogometne sezone. A zbog ovog podatka svidjet će vam se još više > Koštali su kao pola Balea, a bit će najjeftiniji prvaci u povijesti Premiershipa

19:00 Zlatan Ibrahimović najavio je tužbu zbog optužbi za korištenje dopinga > Opširnije
 
18:40 Hrvatski tenisač Mate Pavić prošao je u polufinale ATP-a u Marakeshu u paru sa Novozelanđaninom Michaelom Venusom. Oni su sa 6:4, 6:3 izbacili Ramosa i Veselyja, koji je ranije presudio Nikoli Mektiću u singlu.
 
17:55 Zaboravite Messija i Ronalda, ovaj video otkriva tko je jedini bog nogometa
 
16:35 Još par sati je ostalo do velikog okršaja Liverpoola i Dortmunda za polufinale Europa lige. Liverpoolov trener dobro je raspoložen...
 

Hoće li se ovako smijati i večeras?

Posted by Index Sport on 7. travnja 2016
16:15 Povremeni hrvatski Davis Cup reprezentativac Nikola Mektić nije uspio izboriti mjesto u četvrtfinalu ATP turnira u Marakešu, gdje ga je u četvrtak u 2. kolu nakon više od tri sata borbe svladao Čeh Jiri Vesely sa 6:7 (4), 6:3, 7:6 (5).
 
15:50 Na klupi Borussije Dortmund ostvario je 179 pobjeda, osvojio dva puta Bundesligu, dva puta Njemački Superkup i jednom Kup, te odveo klub do finala Lige prvaka. Odlazak iz Dortmunda najavio je prije točno godinu dana, a Liverpool vodi od listopada prošle godine. Večeras se vraća na stadion kluba kojeg je vodio sedam godina  > VIDEO Sedam Kloppovih godina u Borussiji
 
15:30 MMA ludnica trese Zagreb tri dana prije povijesnog UFC spektakla u Areni kojeg predvode legendarni Junior dos Santos i jedan od najboljih teškaša svijeta Ben Rothwell, Gabriel Gonzaga i hrvatske uzdanice Igor Pokrajac i Filip Pejić, koji su pred kamerom Indexa najavili vrhunski šou. Uskoro pogledajte što nam rekle glavne zvijezde nedjeljnog UFC Fight Night 86. Ostanite uz Index Sport!
 
 
Junior dos Santos za Index

Junior dos Santos Cigano za Index: Presretan sam što sam došao u Hrvatsku

Posted by Index Sport on 7. travnja 2016
 
 
15:00 Zidane je otkrio zašto je zamijenio Modrića u šokantnom porazu od Wolfsburga

14:30 Novi potres na Poljudu, Mamić izlazi iz Nadzornog odbora. Evo i zašto
 
14:00 Zinedine Zidane je otkio zašto je zamijenio Modrića.
 
13:30 Bilić: Arsene, hvala ti od srca. Evo zašto je Wenger odbio dovesti West Hamova hit-igrača Dmitryja Payeta.

13:00
Navijači Borussije i Liverpoola spremaju fantastičan dekor uoči večerašnje utakmice u četvrtfinalu Europske lige. Poslušajte što će zapjevati.

12:30 Uskoro bi na Poljudu mogle ostati jedino čistačice. Hajdukov NO napustio je i Tommy.

12:10
Ben Rothwell posjetio je Mirka Filipovića uoči UFC-ovog spektakla u Areni.

 

12:00
Švedski trener optužio je Ibrahimovića za doping u Juventusu.  > Opširnije
 
11:30 Osvrt Indexovog komentatora Vice Karina na sinoćnju utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između PSG-a i Manchester Cityja pročitajte ovdje.

11:30 "Ja sam krivac za poraz," rekao je Zinedine Zidane nakon šokantnih 0:2 protiv Wolfsburga i potom objasnio zašto je izvadio Modrića pola sata prije kraja.

11:00 Modrićev suigrač Marcelo osramotio se besramnim simuliranjem protiv Wolfsburga.



11:00
Orlando Magic sinoć je izgubio od Detroit Pistonsa, ali pogledajte što je Hezonja napravio Reggieju Bullocku.

10:30 Portugalac Vierinha ostao je bez zuba sinoć protiv Real Madrida.Nakon sudara s Tonijem Kroosom Vierinha je ispljunuo zub i nastavio igrati.



9:30
Antonio Conte od iduće sezone bit će menadžer Chelseaja, pogledajte koga će se sve riješiti, a kog će dovesti u klub.
 
9:00 Sjajna vijest! Legendarni Andre Agassi stiže u Umag.
 
 

Legenda tenisa stiže u Hrvatsku!

Posted by Index Sport on 7. April 2016
 
8:30 Zidane je u svom filmu, evo što je izjavio nakon poraza u Wolfsburgu.
 
8:00 Dragan Bender, hrvatsko košarkaško čudo, izlazi na NBA draft.
 
7:30 Mažić oštetio City: Umjesto da najskuplji branič u povijesti dobije crveni, PSG-u je poklonjen penal

7:00 Mario Hezonja i Bojan Bogdanović nisu se proslavili sinoć u porazima svojih klubova u NBA-u. Hezonja je zabio šest poena u porazu svojih Orlando Magica od Detroit Pistonsa, dok je Bojan Bogdanović u porazu Brooklyn Netsa sudjelovao sa četiri poena.
 

 
7:00 KOMENTAR Zvonka Alača: Auf Wiedersehen Real?
 
 

Očajni Real s blijedim Modrićem uvjerljivo je poražen kod Wolfsburga. Može li u Madridu nadoknaditi minus ili će ispasti iz Lige prvaka i tako do kraja upropastiti sezonu?

Posted by Index Sport on 6. April 2016

Pročitajte više