Sportske vijesti dana: Golčine širom Europe, pripreme za El Clasico

Foto: Hina/Fotomontaža Index

NA INDEX SPORTU pratite najnovije dnevne informacije iz svijeta sporta. Na jednom mjestu pronađite najave, glasine, rezultate i analize utakmica te reakcije na ključne teme.

23:35 Toliko od nas za danas. Pratite nas na našem Facebooku

23:15 Njemačka razbila Italiju, Francuska bolja od Rusije uz golčinu Payeta. 

 

Dimitri Payet je ČUDO!

Posted by Index Sport on 29. Mart 2016

23:00 Ovdje provjerite kako su igrali suparnici Hrvatske na Euru. 

22:00 Prijateljske utakmice širom Europe obilježile su golčine iz slobodnjaka. Pogledajte ih ovdje

21:00 Marca otkrila sastav Reala za El Clasico?! 

20:15 Nakon tri vezana poraza od Portugala, Češke i Poljske, reprezentacija Srbije svladala je Estoniju s 1:0 u gostima golčinom Aleksandra Kolarova. > Opširnije

19:45 Unatoč nagađanjima da bi već ovog ljeta mogao karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, Robert Lewandowski srušio je snove Real Madrida i Manchester Cityja. > Opširnije

19:20 Estonci se neće žaliti jer je Fiolić igrao za U-21 reprezentaciju Hrvatske iako nije bio u zapisniku, potvrđeno je za Index. Sada je sve u rukama UEFA-e, koja može oduzeti pobjedu Hrvatskoj i dodijeliti je Estoncima službenim rezultatom.

 

18:50 Evo kako se Turci pripremaju za Hrvatsku. 

18:20 "Mandžukić je napokon zabio", piše Tuttosport nakon Mandžinog gola Mađarima.

17:50 Košarkaša Olympiakosa nokautirao je suigrač. Pogledajte video! 

17:20 Na današnji dan Niko Kovač je ispunio svoj san. > Opširnije 

16:40 Ok, ovo je golčina! 18-godišnji napadač Nice Paulin Puel asistirao je sam sebi za prekrasne škarice.

16:22 Pogledajte prvu video najavu za film "Pele".

16:17 Tko je brojao igrače na klupi mlade reprezentacije?

 

Ćaća u potrazi za istinom<3

Posted by Renato Čupić on 29. ožujka 2016

15:50 Večeras nas očekuje i prijateljski dvoboj Portugala i Belgije. Portugalska Abola piše: "danas smo Belgija", referirajući se na terorističke napade koji su se prošli tjedan dogodili u Bruxellesu. Lijepa poruka zajedništva.

15:39 Lijepe vijesti iz Bugarske! Hrvatski reprezentativac Antonio Kamenjašević ušao je u finale Europskog prvenstva hrvača do 23 godine grčko-rimskim načinom, u kategoriji do 71 kg. Sjajan je to rezultat bivšeg svjetskog kadetskog doprvaka, ako se zna da mu je tek 19 godina, a do njega je stigao iz kvalifikacijskog kola sa četiri prilično uvjerljive pobjede

15:24 Ivan Dodig otkrio je kako će zaštiti svog partnera Marcela Mela. Kacigu na glavu i gotovo.

 

Partner @marcelomelo83 have plan for next matches😂✌🙈 #melododig #togetheringoodandbadtimes #yellowsubmarine

Posted by Ivan Dodig on 28. ožujka 2016

15:20 Nogometom protiv straha. Francuzi se večeras vraćaj na Stade de France, prvi put nakon terorističkih napada u studenom prošle godine.

15:00 Zidane će u remont Reala krenuti bez Roberta Lewandowskog.

14:37 Sele ga od Amerike do Kine, ali još uvijek nitko ne zna gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru. I dok mediji nagađaju, Ibra se pita:

"Nitko nije o tome razmišljao, ali što ako odem u mirovinu?", rekao je Ibra.

14:30 Mario Gotze bježi u Liverpool? Sky Sports javlja kako je ovaj transfer itekako moguć. Jurgen Klopp vodio je "njemačkog Messija", kako mu tepaju, dok je vodio Borussiju Dortmund. Gotze je nazadovao pod vodstvom Pepa Guardiole u Bayernu, a navodno želi pobjeći kod Kloppa u Englesku. 

12:30 Pratimo priču oko organizacijskog debakla na jučerašnjoj utakmici mlade reprezentacije. Josip Fiolić zaigrao je protiv Estonije, iako ga nije bilo na popisu. Naravno, igrač Lokomotive nije pao s Marsa, netko ga je zaboravio uvrstiti u zapisnik. Donosimo što se sve događalo jučer u Zaprešiću.

12:20 Loše vijesti za sve ljubitelje inspektora Rexa. Serija o popularnom psu detektivu neće ići u svom redovnom terminu od 8. do 10. travnja. Naime, Doma TV prenosit će utakmice hrvatske rukometne reprezentacije.

11:00 Ovo je genijalno! Japanci i njihova opsjednutost Leom Messijem. Plakat ćete od smijeha kad čujete japanskog komentatora.

10:55 Stižu nam zanimljive vijesti iz Španjolske. Točnije, riječ je o ideji vodstva Barcelone da se Camp Nou preimenuje u stadion Johana Cruyffa. Što kažete na tu ideju?

10:40 Belgija je u 24 sata izgubila dvojicu biciklista. U ponedjeljak je preminuo 25-godišnji Antonine Demoitie, dok je idući dan prestalo kucati srce 22-godišnjem Daanu Myngheeru.

09:30 Pripremne utakmice za EP:

Ukrajina - Wales 1:0

Sjeverna Irska - Slovenija 1:0

09:00 Talijani javljaju kako je Inter spreman platiti 60 milijuna eura za 22-godišnjeg veznjaka Benfice, Nelsona Semedoa.

08:00 Za početak mali podsjetnik na jučerašnju top vijest dana. Mladoj reprezentaciji prijeti gubitak bodova zbog nevjerojatne gluposti. Pitanje je čije; HNS-ove ili delegatove?

 

 

"Stručnjaci" Mamićevog i Šukerovog saveza briljiraju: U kvalifikacijama za Euro nastupio im je igrač kojeg nema u zapisniku:

Posted by Index Sport on 29. ožujka 2016

 

Pročitajte više