Sportski direktor Wolfsburga: Rezultati nisu kakve smo željeli, ali Kovač ostaje

Foto: EPA

WOLFSBURG je u prošlom kolu njemačke Bundeslige remizirao s Wolfsburgom što je za taj klub peta utakmica bez pobjede u nizu. Međutim, sportski direktor Marcel Shaefer je nakon nje u izjavi za medije dao podršku hrvatskom treneru Niki Kovaču: "Naravno da Niko Kovač ostaje naš trener. Rezultati nisu kakvi bi željeli, ali plan da Kovač ostane s nama do kraja sezone nismo promijenili."

Kovač je nakon utakmice rekao: Niko Kovač je rekao: "Hoffenheim nam je stvorio puno problema, osobito u prvih 15-20 minuta. Nakon taktičkih promjena, bili smo puno bolji u drugom poluvremenu. Dvaput smo bili u rezultatskom zaostatku, ali smo pokazali moral i zaslužili bod. Puno pozitivnih stvari možemo uzeti iz ove utakmice, a momčad će se sigurno nagraditi u sljedećih par tjedana."

Inače, oba gola Wolfsburga u 2:2 remiju s Hoffenheimom postigao je hrvatski reprezentativac Lovro Majer. Kovač je ostavio Majera na klupi, no uveo ga je u 58. minuti i on mu se odužio na sjajan način. Bundesliga ga je proglasila najboljim igračem utakmice i na svojoj službenoj stranici je objavila: "Lovro Majer imao je dva udarca i oba su završila u mreži. 26-godišnji veznjak prvi put je postigao dva pogotka u jednoj utakmici u dresu Wolfsburga."

 

Pročitajte više