Sprema li se cipela "perverznom pojačanju" Papadopoulosu: Nitko me iz kluba nije kontaktirao

OTKAKO je ljetos stigao u Dinamo kao Mamićevo "perverzno pojačanje" Dimitrios Papadopoulos nije pronašao svoje mjesto pod suncem u Maksimiru. I dok je u početkom sezone još i igrao u prvoj postavi, u posljednje vrijeme 28-godišnji napadač sve više grije klupu.

Do sada je u dresu Modrih nastupio 34 puta, od toga osam kao zamjena, a zabio je samo četiri gola i dodao četiri asistencije. Mizeran je to učinak, a upravo se zbog toga sve više šire glasine Maksimirom da se Dinamova uprava odlučila riješiti skupog stranog napadača.

"Znam samo to što je pisalo u novinama. Ništa drugo, jer o tome nisam razgovarao niti sa Zoranom, niti sa Zdravkom Mamićem, niti s bilo kime iz kluba. Sve moje poslove vodi moj zastupnik i on će razgovarati na tu temu s klupskim čelnicima. Ja se bavim nogometom, on poslovima vezanim uz nogomet. Ne znam hoću li ostati u Dinamu. Ali imam ugovor, u lipnju sam potpisao na tri godine...", rekao je za SN šokirani Grk Papadopoulos.

Papadopoulos ističe kako mu Jurčić nije dao šansu da se standardizira, da uhvati ritam, već ga je u posljednje vrijeme non stop selio na klupu, odakle bi ulazio kao zamjena,

"Ja sam doveden u Dinamo da igram i postižem pogotke. Na početku sezone sam bio starter, igrao, zabio neke golove. Nakon toga sam dobivao sve manje prilika. Nikako nisam mogao uhvatiti kontinuitet. Nekad sam ulazio po jedno poluvrijeme, nekad određeni broj minuta, nisam bio standardni napadač, naročito u posljednje vrijeme. Ponavljam, došao sam u Dinamo igrati, ne sjediti na klupi", istaknuo je napadač Dinama.

"Znate, u Dinamu ima mnogo igrača koji su u stanju zabijati, napad je zaista kvalitetan. Ako nisam najbolji strijelac kluba s toliko dobrih igrača, ne znači da ne znam postizati pogotke ili da loše igram. Bilo bi mnogo, mnogo bolje da sam znao svoj status, da sam češće bio u postavi, a ne da sam stalno lutao od travnjaka do klupe za pričuve i obratno", dodao je Grk.

Pročitajte više