DAVIS CUP

Srpkinja oduševljena sjajnom gestom hrvatskih navijača: Bilo je to jako lijepo

Foto: EPA, Sanjin Strukic/PIXSELL (Montaža Index)

HRVATSKA Davis Cup reprezentacija osvojila je naslov svjetskih prvaka. Izabranici Željka Krajana u francuskom Lilleu, pred 25 tisuća domaćih navijača, s ukupnih 3:1 pobijedili su Francusku.

Hrvatski tenisači su ispisali povijest, drugi put su osvojili naslov prvaka, a Hrvatska je posljednja reprezentacija koja je osvojila Davis Cup ovog formata.

Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić i Franko Škugor sva tri dana su imali veliku podršku hrvatskih navijača, kojih je bilo oko dvije tisuće. 

Hrvatski navijači su bili veliki hit u regionalnim medijima nakon finala zbog sjajne geste. U današnjem jutarnjem programu RTS-a gošća je bila srpska sutkinja Marijana Veljović koja je sudila dva meča finala.

Srpkinju su oduševili hrvatski navijači koji su joj za vrijeme mečeva pjevali stihove čuvenog hita Dubrovačkih trubadura: "Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana…"

POGLEDAJTE VIDEO:

"Bilo je to jako lijepo. Oduševili su me hrvatski navijači, bila je to lijepa i simpatična gesta" rekla je Veljović u studiju srpske televizije pa dodala:

"Hrvati su očito bili sretni pa su morali zapjevati jer su uzeli naslov."

Navijači su kroz cijeli meč vikali "Marijana, javi se", no srpska sutkinja je ignorirala njihove povike. No nakon meča dogodilo se pravo oduševljenje na tribinama.

Sutkinja Marijana je krenula prema svlačionici, a na tom putu se zaustavila kod hrvatskih navijača koji su joj ponovno zapjevali, a ona im je zapljeskala.

Hrvatski navijači su nakon Čilićeve pobjede za ukupnih 3:1 slavili ispred stadiona pa su još jednom zapjevali za Marijanu.

Pročitajte više