TRANSFERI

Srpska legenda Mandžukiću nudi bogatstvo kako bi ga ukrala Unitedu i šeicima

Foto: EPA

ČELNICI Manchester Uniteda ovoga ljeta nisu uspjeli dovesti Marija Mandžukića, a kao razlog se često isticalo da hrvatski napadač nije bio zadovoljan plaćom koju su mu nudili. Kasnije se priča ponovno aktualizirala, a predsjednik Juventusa potvrdio je da su pregovori u tijeku.

Nakon toga je ostao u Juventusu, gdje za njega više nema mjesta jer ga Sarri nema u svojim planovima. Pokušao je nedavno napustiti klub i otići u Katar, ali i taj transfer je propao zbog uvjeta u kojima bi ondje trebao raditi i trenirati.

Daily Record danas donosi vijest da je Mandžukić dobio novu ponudu iz Katara, ovog puta od Al Duhaila koji vodi Rui Faria, bivši pomoćnik Josea Mourinha. 

Ponude o kakvima u Europi može samo sanjati

Navodno bi Katarani bili spremni pokriti bilo koju odštetu koju Juventus izvjesi za Mandžukića, a njemu nude 7,5 milijuna eura godišnje plaće. Ali to nije sve, odmah nakon Katarana stigla je nova ponuda, ona iz Kine.

Kineski Guangzhou R&F ponudio je Mandžukiću nemoralnu ponudu, kako piše jedan od Gazzetinih dopisnika, Nicolo Schira. Nude mu dvogodišnji ugovor koji bi mu jamčio čak devet milijuna eura godišnje, odnosno 18 u dvije sezone. 

Na Mandžukićevu dolasku u Kinu navodno inzistira trener Guangzhoua i legenda srpskog nogometa Dragan Stojković Piksi koji ga želi vidjeti u napadu svoje momčadi. Talijani navode da će Mandžukić odluku morati donijeti najkasnije u siječnju.

Pročitajte više